Toata povestea a inceput in urma cu cateva zile cand am primit un mesaj pe facebook, de la o mamica, ce avea nevoie de un fotograf pentru viitoarele ei colaborari. Cum a ajuns la mine si cum a facut, stiu, doar ca cineva dupa un anumit grup, unde am postat acum cateva luni.

Toata povestea a inceput in urma cu cateva zile cand Raluca, mi-a dat un mesaj pe facebook ca are nevoie de o colaborare, pentru diverse proiecte, ea fiind blogger de mamici, nu am fost prea interesat pentru inceput, pentru ca in mintea mea erau doar mamici.

Insa din ore in sir de discutie, fiind si ea mamica a unei buburuze mici si a unui flacau in toata regula, am inteles cam cum sta treaba si am acceptat propunerea ei de a colabora.

De la colaborare pana la a pune la punct mult mai multe proiecte nu a fost decat un pas, bine mai multi, dar suna mai bine.

Am vorbit cu Raluca sa realizam impreuna interviuri cu oameni din diverse domenii, ea sa fie cea care ii ia la intrebari, eu cameramanul de serviciu, nici ea, dar nici eu nu am mai facut asta pana acum, doar ca ideea mi-a placut am vrut de mai multe ori sa o pun in practica asa ca i-am acceptat si propunerea asta.

Astazi am avut ocazia sa o si cunosc live, ca asa e frumos cand incepi o colaborare cu cine sa stii si cu cine ai de a face sau sa stie cu cine are de a face.

Am uitat pixul si foaia sa punem tara la cale, dar am ajuns amandoi la un numitor comun….a gata numai spun prea multe despre viitoarele proiecte ca am promis amandoi ca sunt surprize, deci daca vreti sa aflati despre ce este vorba stati cu ochii pe noi.

Am vb de Raluca, dar nu am prezentat-o. Raluca este o bloggerita de 4 ani, care s-a implicat in diverse proiecte pentru mamici, dar si copii, iar blogul ei este Cocktail de viata, tocmai pentru ca din spusele ei, a fii mamica nu inseamna sa fii doar mamica, poti sa faci la fel ca orice alta femeie de toate, de la a conduce un avion, pana la avea port arma…bine nu este cazul ei, dar la cat e de ambitioasa nu mi-ar fii de mirare sa aflu ca si-a luat permis de port arma…:)))

Advertisements