Ramona Nerra in Semifina la Vocea Romaniei

15327265_1229455283760255_8515258926022939020_nOlteanca din Germania 

in Semifinala de la Vocea Romaniei

In urma cu o saptamana mai exact, vineri m-am uitat la PRO TV, la emisiunea VOCEA ROMANIEI, bine nu m-am uitat din gresala, m-am uitat stiind ca urmeaza pe scena o olteanca cu o voce dumnezeieste. Este vorba despre  OLTEANCA, care in urma cu ceva multi ani s-a mutat in Germania, povestea ei o puteti gasi intr-o postare anterioara dedicata uneia dintre cele mai bune voci din concurs, RAMONA NERRA.

Cum spuneam la inceput, vineri m-am pus eu comod in fata tv-ului asteptand sa intre pe scena RAMONA NERRA, iar primii care s-au duelat pe scena de la VOCEA ROMANIEI, au fost din echipa lui Smiley, aceasta fiind formata din Ramona Nerra, Alex Musat si Sebastian Seredinschi.

Dupa ce toti trei, concurenti si-au terminat melodia, a venit si momentul care a si inceput sa puna sangele mai rau in miscare si sa clocoteasca din ce in ce mai mult. iar cum Pro Tv-ul se pricepe cel mai bine la asa ceva, s-a decis ca in momentul in care prezentatorul emisiunii cu unicorn in frunte Pavel Bartos, au bagat publicitate.

In pauza, dar si in timp ce Ramona Nerra, a cantat in stilul anilor 60-70 asta din ce a spus Tudor Chirila si a facut o atmosfera placuta, eu trimiteam la mesaje in speranta sa o ajute. Trec kilometrii de pauze revin cei 3 care au speriat sudul si vine decizia publicului, adica aia de votau doar, doar favoritul lui va ramane in joc, favorita mea Ramona si au dat verdictul ca Alex Musat sa ramana in joc, olteanca, mai avea o singura sansa, ca Smiley, sa o pastreze in echipa, dar mai era si Sebastian Seredinschi, asa ca sanse prea mari nu erau.  In timpul asta inima batea inaintea secundarului, de ajutat intr-un fel cu mesajele numai puteam pentru ca expirase perioada in care votai, mai ramanea doar sa speri si cum speranta moare ultima, Ramona a fost aleasa de catre Smiley sa ramana in joc.

Asa, dar si prin urmare, vedeti ca vineri este semifinala si sa dea aghiuta sa nu fiti cu ochii pe ea, nu de alta, dar este si frumoasa si aveti ce sa vedeti si mai si canta bine.

Acum ca am lamurit treaba cu uitatul, vedeti sa uitati ce aveti de facut, ochii puteti sa ii lasati in continuare pe  Ramona, dar degetele sa scrie sms-uri cu 02 la 1200.

Am spus sa stati cu ochii pe ea si sa o votati, dar nu am spus si cand, pai cum cand VINERI la 20.30 , la PRO TV, ora exacta cand va canta nu stiu, dar e bine sa fiti de la bun inceput cu ochii pe ei sa nu o ratati, vorba aia, e bine si mai tarziu decat de loc.

Gata nu va mai plictisesc si umplu capul dupa o zi grea cu atata scris, important este sa retineti ca trebuie sa o URMARITI si sa o VOTATI !

Advertisements

2 thoughts on “Ramona Nerra in Semifina la Vocea Romaniei

Comments are closed.