Ramona Nerra

Ramona_Nerra_Costinel_Mitrache

Concurenta de la Vocea Romaniei, Ramona Nerra, transmisa de Pro Tv, este nascuta in Craiova, in data de 9 iunie 1979. La varsta de 9 ani, mica artista si-a descoperit pasiunea pentru muzica frecventand “Clubul Copiilor” din Craiova. Din 1997 pana in 2001, Ramona a studiat la Universitatea de Teatru si Film din Bucuresti.

Ramona Nerra in 2000 a fondat trupa ALIZE, alaturi de Nicoleta Luciu, un proiect ce a rezistat doar doi ani.

Olteanca, a ajuns in 2002 in Germania, unde a ajuns foarte repede una dintre cele mai apreciate voci. La distanta de cativa ani, s-a alaturat trupei “Fresh Music Live” din orasul Dusseldolrf.

Cu noua sa trupa a colindat Europa intreaga, cantand alaturi de artisti precum, Tiesto.  Nicole Scherzinger, Mousse, dar si multi altii.

In 2011, Nerra s-a remarcat in momentul in care a participat in primul sezon al concursului “The Voice of Germany“, numarandu-se printre finalisti. Ascensiunea ei nu a ramas neobservata, aceasta a fost manageriata de o echipa americana. Nerra alaturi de producatorul muzical ATB, a lansat doua single-uri “Never give up” si “In And Out of Love”

In 2016, Ramona Nerra s-a inscris in selectia nationala pentru Concursul National Eurovision din Elvetia, unde a participat cu o piesa semnata, chiar de ea, in timp ce muzica a fost compusa de Mihai Alexandru.

Ramona Nerra, in 2016 a revenit in Romania, unde participa la concursul Vocea Romaniei, facand parte din echipa lui Smiley numarandu-se si de aceasta data printre finalistii concursului.

Pentru ca suntem in apropierea sarbatorilor de Craciun si voi puteti fi Mos Craciun si sa o sustineti, VINERI, 2 DECEMBRIE, incepand cu orele 19.30

One thought on “Ramona Nerra

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s